Velikonoční jarmark na rozhledně Podvrší u Veselice

Na Velikonoční neděli 8. dubna 2007 připravuje sdružení Veselická kaplička akci k zahájení již sedmé sezóny na rozhledně Podvrší u Veselice. Bude jí VELIKONOČNÍ JARMARK, který se koná již popáté. Přímo v areálu rozhledny budou moci návštěvníci akce zakoupit medové pečivo, včelí produkty, keramiku a další výrobky. Mezi prodejci budou i držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Na jarmarku se zúčastní i zástupci MAS Moravský kras, kteří akci využijí k propagaci své činnosti a uvedené značky. Nejen děti určitě potěší živé kozy a ovce, v odpoledních hodinách zase nabídnou členové jezdeckého oddílu z Petrovic, působící při společnosti Zemspol a.s. Sloup, možnost projížďky na jezdeckých koních a netřeba připomínat, že po celý den bude v areálu rozhledny k zakoupení občerstvení, jako např. douzovaná klobása a uzený bok z jatek Hebelka z Němčic, nebo pivo, ale i nealkoholické nápoje z Pivovaru Černá Hora. Pořadatelé akce využijí letošního jarmarku např. i k propagaci třídění odpadů, kterou zajistí společnost EKOKOM. Výtěžek z akce půjde na konto veřejné sbírky vyhlášené za účelem získání finančních prostředků na výstavbu nové kapličky ve Veselici. Fotografie z jarmarku minulého najdete zde. Více informací o akcí najdete zde (pdf 0,1 Mb).